Bouwupdate & foto’s

We werken hard om richting het starten van de afbouw te gaan. Lees hieronder de update en bekijk de foto’s.

We hebben niet stilgezeten en dat is te zien. De bouw van project Koningshof in Haarlem is in volle gang. Doordat we steeds hoger komen met de bouw, is het prachtige uitzicht vanaf de woningen nu echt te zien.

Waar wij nu mee bezig zijn? De woningen hebben split-levels, die zorgen voor een gelaagde en diverse ruimte. De kozijnen zijn in de woningen geplaatst en vorige week zijn wij van start gegaan met het plaatsen van de binnenwanden. De kappen zitten inmiddels op de woningen en binnenkort beginnen wij met het leggen van de pannen op de daken.

Daarnaast zijn wij gestart met het aanbrengen van ISPO-gevels. Deze gevels zijn gemaakt van minerale steenstrips. Het voordeel? Het is onderhoudsvriendelijk, sneller aan te brengen dan metselwerk en er is geen gas voor nodig. De samenstelling van de steenstrips zorgt er ook nog eens voor dat het minder warmte vasthoudt en uitstraalt, wat zorgt voor minder hittestress. Iets wat een groot probleem is in veel grote steden. Daarbij hebben ze een laag eigen gewicht, waardoor de applicatie fysiek veel minder belastend is voor de vaklieden.

Medio Februari zijn wij op het hoogste punt van de bouw. Hierdoor begint de bouw nu een echt beeld te geven van het eindresultaat. Ook de kopers konden de vooruitgang aanschouwen op de kopers kijkdag, die een groot succes was! We werken er hard aan om richting het starten van de afbouw te gaan.