Bouwwerkzaamheden en ontsluiting Europan

Op de bouwplaats worden de betonnen wanden van de bouwplaats gemaakt, welke in het werk gestort worden. De planning is om nog voor de bouwvak alle wanden te hebben staan. Vervolgens wordt beoordeeld of de kelder goed waterdicht is, zodat de damwanden getrokken kunnen worden. De ontgravingen van de fundering van de woningen zal hierna plaatsvinden. In de werkvoorbereiding wordt volop voorbereid zodat alle materialen op tijd geleverd worden. Door de situatie in Oekraïne blijft dit een grote uitdaging.

Ontsluiting Europan
Ook de hellingbaan zal spoedig worden gerealiseerd, zodat alle vaklieden alvast in de parkeergarage kunnen parkeren. De Europan zal tijdelijk een andere ingang krijgen, omdat het tijdens de bouw niet mogelijk is om de entree aan de zijkant van de Europan te behouden. Vanaf maandag 18 juli zal de tijdelijke ontsluiting aan de voorkant van de Europan in gebruik worden genomen. Personeel van De Raad Bouw zal het schuifhek op werkdagen openen rond 07:00 uur en het rond 16:00 uur afsluiten. Bewoners van de Europan hebben een brief ontvangen met de code van het cijferslot, zodat zij te allen tijde het hek kunnen openen. Deze tijdelijke ontsluiting duurt naar verwachting een half jaar.

Bouwvak
Van 25 juli tot en met 14 augustus is de bouwvak. In deze periode wordt er door onderaannemers doorgewerkt om een inhaalslag te maken. Er zijn bewakingscamera’s geplaatst voor de momenten dat er niemand op de bouwplaats aanwezig is tijdens de bouwvak. In geval van calamiteiten kunt u bellen naar het nummer van de meldkamer: +31 (20) 4 46 15 25. Bij vragen of opmerkingen zonder spoed mailt u naar koningshof@deraad.nl of belt u naar 071 – 405 14 14. Vanaf maandag 15 augustus is De Raad Bouw weer volledig aan het werk!