Maak kennis met de uitvoerder

De uitvoerder van een bouwproject is degene die er de leiding heeft en regelt het reilen en zeilen op de bouwplaats. De uitvoerder van project Koningshof is Piet Ouwehand. Maak kennis met Piet!

Piet is al 35 jaar werkzaam bij De Raad Bouw. Hij is begonnen als timmerman en is inmiddels uitvoerder van allerlei bouwprojecten geweest. Een bak ervaring dus!

Als uitvoerder van project Koningshof houdt hij zich bezig met het aansturen en organiseren van het bouwproces op locatie, het afroepen van materialen, de veiligheid van de omwonenden en zorgt hij dat iedereen op tijd start met de werkzaamheden binnen het project.

“Koningshof is een mooi project met veel facetten. Het is een mooi plan dat goed in de omgeving past. Zelf leer ik elke dag iets nieuws. Zo is het voor mij de eerste keer dat we met een 3D-model werken, maar ook de damwanden zijn nieuw voor mij. Project Koningshof is een mooie uitdaging om te realiseren. Soms moeten we zoeken naar oplossingen, maar ik vind het leuk om die uitdaging aan te gaan. Naast de bouw vind ik het contact met mensen ook een leuk onderdeel van mijn werk. Wanneer mensen naar mij toe komen met vragen, sta ik ze graag te woord,” aldus Piet.